AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk örtüsü dikmek

Kahve falında koltuk örtüsü dikmek

Kahve falında koltuk örtüsü dikmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk örtüsü dikmek gördüyseniz:

  • Uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak istediğiniz kişiler, olayları tamamen sizinle ilgili bir konu ya da sizin densizliğiniz olarak yorumlayabilirler.

Kahve falında koltuk örtüsü dikmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk örtüsü almak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi koltuk örtüsü görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk örtüsü görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz örtü dikmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak örtüsü dikmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örtü dikmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işlemeli masa örtüsü görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir