AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi koltuk görmek

Kahve falında mavi koltuk görmek

Kahve falında mavi koltuk görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, üzücü haberler alacağına yorulur.

Kahve falında mavi koltuk gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Kahve falında mavi koltuk görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi koltuğa oturmak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi koltuk örtüsü görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk koltuk görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli koltuk görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk takımları görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir