AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni koltuk görmek

Kahve falında yeni koltuk görmek

Kahve falında yeni koltuk görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Kahve falında yeni koltuk gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştirmekten yoksunsunuz, atılımlarınızda dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni koltuk aldığını görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eve yeni koltuk almak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni koltuk almak dertlerinin bitip huzura ereceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni koltuk takımı almak helal lokma yiyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni koltuk görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk oturmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir