AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kılıç görmek

Kahve falında mavi kılıç görmek

Kahve falında mavi kılıç görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kılıç gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında mavi kılıç görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında birini kılıçla mak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç yarası görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yoğun duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç kaldırmak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir