AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargayı uçarken görmek

Kahve falında kargayı uçarken görmek

Kahve falında kargayı uçarken görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kargayı uçarken gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işleri tamamladıktan sonra yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kargayı uçarken görmek elde edilen nasibin artacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçarken düştüğünü görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi uçarken görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçar gibi koşmak sorunlarına da çözümler bulacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında denizi uçarak geçmek eldeki imkanların giderek azalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalettir.

Kahve falında uçarken görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet eder.

Kahve falında uçarak kaçtığını görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçarak dolaşmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir