AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kar görmek

Kahve falında mavi kar görmek

Kahve falında mavi kar görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, yeni bir hayat kurulacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kar gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mavi kar görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kar yağdığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında karlı mezar görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar maskeli adam görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, hasret çekileceğine işarettir.

Kahve falında karnının tok olduğunu görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar satmak sorunların üstüste geleceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin karla kaplı görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında karnında ekmek görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir