AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının tok olduğunu görmek

Kahve falında karnının tok olduğunu görmek

Kahve falında karnının tok olduğunu görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnının tok olduğunu gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında karnı tok olmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnının tok olduğunu görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında çok tok olmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tok olmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Kahve falında toklu görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nisan ayında kar görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalet eder.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillik içinde kar görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir