AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar satmak

Kahve falında kar satmak

Kahve falında kar satmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar satmak gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Kahve falında kar satmak imkanlarının artacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında döner satmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tarihi eser satmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski evini satmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında giyim eşyası satmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında altınlarını satmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında kurbanlık koç satmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında silah satmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir