AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında ekmek görmek

Kahve falında karnında ekmek görmek

Kahve falında karnında ekmek görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, kazancın her daim artacağına rivayet eder.

Kahve falında karnında ekmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında karnında ekmek görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında karnından iğne olmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kar üstünde kurt görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yazın yağan kar görmek hem hayatının kurtulacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında karla karışık yağmur yağdığını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kar ve deprem görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında kar ve kartopu görmek kötü duygularını yeneceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir