AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlerle yürümek

Kahve falında askerlerle yürümek

Kahve falında askerlerle yürümek böylece hayatından memnun olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerlerle yürümek gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Kahve falında asker gibi yürümek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerlerle yürümek üzüleceğine ve kırılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında babasının askere gittiğini görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında askerleri görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini asker görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında askerden tokat yemek zor ve kötü günler geçireceğine, dinde olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında asker olarak savaşmak stres ve sinirden uzak durulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir