Kahve falında askerleri görmek

Kahve falında askerleri görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalettir.

Kahve falında askerleri gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Kahve falında askerdeki abisini görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerlik yaparken görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin askere gittiğini görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında denizci asker görmek herkesten ileriye gideceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını askere giderken görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında bir daha askere gitmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu asker olarak görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker şapkası giymek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir