Kahve falında ölmüş birini asker görmek

Kahve falında ölmüş birini asker görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini asker gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında askere gideceğini duymak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi asker olarak görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu asker olarak görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker ve köpek görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerle konuştuğunu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kendini asker olarak görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Kahve falında askere ağlamak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir