AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker gibi yürümek

Kahve falında asker gibi yürümek

Kahve falında asker gibi yürümek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yanlış bir karar verileceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, maddi olarak zayıflayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker gibi yürümek gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Kahve falında asker gibi yürümek tartışmalar yaşanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında manken gibi yürümek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında uçar gibi yürümek daha iyi imkânlara sahip olacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine delalet eder.

Kahve falında köpek gibi yürümek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında maymun gibi yürümek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan gibi yürümek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerlerle yürümek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kurt gibi ulumak atılan adımların zarar getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir