AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek

Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek

Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife pantolon gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kadife pantolon görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, iş kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadife pantolon görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kadife pantolon giymek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kadife pantolon görmek ferah bir eve geçileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife giymek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir