AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlere yemek yapmak

Kahve falında askerlere yemek yapmak

Kahve falında askerlere yemek yapmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerlere yemek yapmak gördüyseniz:

  • Masa üzerinde veya sözde kuvvetli görünen ya da isteksiz veya belli belirsiz planlar yapmak yerine, yol haritanızı hazırlarken ya da oyun planınızı kurarken en ince detaya kadar hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında askerlere yemek yapmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askere yemek yapmak endişelerin biteceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında askerlik yapmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeniden askerlik yapmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza alamet eder.

Kahve falında asker eğlencesi yapmak maddi yükünün artacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında tekrar askerlik yapmak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında askere gitmek için hazırlık yapmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine yorulur.

Kahve falında askerle yolculuk yapmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir