AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi iç çamaşırı görmek

Kahve falında mavi iç çamaşırı görmek

Kahve falında mavi iç çamaşırı görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hatalarından erken döneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi iç çamaşırı gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında mavi iç çamaşırı görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi iç çamaşır görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi iç çamaşırı almak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak umutlarının çoğalacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırı kesmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işlerinde kara geçeceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırı koklamak fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırı vermek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında kirli erkek iç çamaşırı görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir