AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi iç çamaşırı almak

Kahve falında mavi iç çamaşırı almak

Kahve falında mavi iç çamaşırı almak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, aksiliklerin yaşanacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yüksek bir makama geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi iç çamaşırı almak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir.

Kahve falında mavi iç çamaşır görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi iç çamaşırı almak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi iç çamaşırı görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırda kan görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı iç çamaşır görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırlarını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırını değiştirmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek mutluluğunun zedeleneceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir