AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kendisini yıpratacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdest yapmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşırına büyük abdest yapmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdestini çamaşırına yapmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa büyük abdestini yapmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestini eve yapmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir