AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi horoz görmek

Kahve falında mavi horoz görmek

Kahve falında mavi horoz görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi horoz gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında mavi horoz görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paçalı horoz görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, afiyette ve keyifte olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizli horozu görmek gücünün azalacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında horoz görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozun görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek iş sahibi olacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında horoz ısırmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak horoz görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir