AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi güvercin görmek

Kahve falında mavi güvercin görmek

Kahve falında mavi güvercin görmek çok büyük bir acı duyacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi güvercin gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Kahve falında mavi güvercin görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü güvercin görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli güvercin görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine inanılır.

Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kafasını rahatlatacağına delalettir.

Kahve falında güvercin kesmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek mutlu bir evliliğe, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinle konuşmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir