AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü güvercin görmek

Kahve falında mavi gözlü güvercin görmek

Kahve falında mavi gözlü güvercin görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, itibarını geri kazanacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi gözlü güvercin gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı bilmeniz başarı oranını arttırabilir.

Kahve falında mavi gözlü güvercin görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin gözü görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkli güvercin görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi güvercin görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, insanlarla bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının gözünü mavi görmek içinin rahat edeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi gözü mavi görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir