Kahve falında asker elini tutmak

Kahve falında asker elini tutmak eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında asker elini tutmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Kahve falında asker elini tutmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında asker eli tutmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerde nöbet tutmak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak evinde bereketin eksik olmayacağına, işinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker nöbet tutmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top