AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört gözlü adam görmek

Kahve falında dört gözlü adam görmek

Kahve falında dört gözlü adam görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında dört gözlü adam gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında tek gözlü adam görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı gözlü adam görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil gözlü adam görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında üç gözlü adam görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret eder.

Kahve falında dört gözlü adam görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gözlü adam görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü adam görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir