AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mavi gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gelinlik giymek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işarettir.

Kahve falında mavi gelinlik giydiğini görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mavi beyaz gelinlik görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, dünya malına kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve evlenmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yarım gelinlik giymek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasının gelinlik giydiğini görmek tartışma yaşayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir