AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Kahve falında kapalı gelinlik giymek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında kapalı gelinlik görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı kıyafet giymek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Kahve falında kapalı elbise giymek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek işveren pozisyonuna geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, her daim temkinli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının gelinliği giymek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir