AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi göz farı görmek

Kahve falında mavi göz farı görmek

Kahve falında mavi göz farı görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi göz farı gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında mavi göz farı görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi göz farı sürmek akıllı adımlar atacağına, mesleğinde atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında göz far sürmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerine far sürmek fal sahibinin içine kapanacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz farı görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek vefakar bir insan olunacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz göz farı görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir