AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi elbiseli kadınlar görmek

Kahve falında mavi elbiseli kadınlar görmek

Kahve falında mavi elbiseli kadınlar görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, işlerinin sarpa saracağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi elbiseli kadınlar gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında mavi elbiseli kadınlar görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, aşama göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi elbiseli kadın görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek bunalıma düşeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk elbise giymek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kurtuluşu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek verilen emeklerin heba olacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk bebek elbisesi görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir