AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek gördüyseniz:

  • Yakınlığın türü sizin cinsiyetinize göre değişebilir.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında dolmuşa binip inmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında dolmuştan inmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek sorunların ve dertlerin biteceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dolmuş yapan arabaya binmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dolmuşa binmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, makamını kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir