AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış dolmuşa binmek

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına alamet eder.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında dolmuş binmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dolmuş yapan arabaya binmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir