AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşa binmek

Kahve falında dolmuşa binmek

Kahve falında dolmuşa binmek her şeyin yolunda gideceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, işlerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Kahve falında dolmuşa binmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dolmuş yapan arabaya binmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işlerinin çok iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek ayıplanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek gün günden daha da kötüye gideceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dolmuşa binmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir