AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boya yapmak

Kahve falında mavi boya yapmak

Kahve falında mavi boya yapmak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işarettir.

Kahve falında mavi boya yapmak gördüyseniz:

  • Bedelleri olabilecek kararlar almadan önce diğerlerinin neler yaptıklarına odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında mavi renk boya yapmak yaptığı işlerin de içine sineceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boya yapmak yeni bir ilişki yaşanacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boyalı kapı görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne mavi boya görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Kahve falında mavi boya kalemi görmek eline büyük paralar geçeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına yorulur.

Kahve falında mavi boyalı oda görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında göze mavi boya görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir