AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne mavi boya görmek

Kahve falında gözüne mavi boya görmek

Kahve falında gözüne mavi boya görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, işinde zarar edeceğine, bol hayır duası alınacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi boya gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında gözüne mavi boya görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında boyalı göz görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göz boyası sürmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına inanılır.

Kahve falında göz boyası görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet eder.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boyalı oda görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını maviye boyatmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir