AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuk bilezik görmek

Kahve falında mavi boncuk bilezik görmek

Kahve falında mavi boncuk bilezik görmek gözyaşı dökeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, giden birinin geri döneceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk bilezik gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Kahve falında mavi boncuklu altın bilezik görmek sıhhat kazanacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak büyük tartışmaların yapılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk bilezik görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalettir.

Kahve falında boncuk bilezik görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında boncuklu bilezik görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, zor durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek husumetlerin başgöstereceğine, sağlığının geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu bilezik takmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir