AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasır bilezik takmak

Kahve falında hasır bilezik takmak

Kahve falında hasır bilezik takmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine inanılır.

Kahve falında hasır bilezik takmak gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında hasır bilezik takmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın hasır bilezik görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında hasır dokumak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasır kolye görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasır görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın hasır görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında hasır koltuk görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında hasır sepet görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir