AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ayakkabı çıkarmak

Kahve falında mavi ayakkabı çıkarmak

Kahve falında mavi ayakkabı çıkarmak mutluluğunun daim olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi ayakkabı çıkarmak gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında mavi ayakkabı çıkarmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek çıkarmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı giyip çıkarmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı çıkarmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah ayakkabı çıkarmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıları çıkarmak işlerinde kara geçeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını çıkarmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir