AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi arı görmek

Kahve falında mavi arı görmek

Kahve falında mavi arı görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, verilen kararların geri çekileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına inanılır.

Kahve falında mavi arı gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Kahve falında mavi arı görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arı ısırması görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Kahve falında boş arı kovanı görmek üzüntü duyacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sarı arı görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında bal ve arı görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında parmağını arı soktuğunu görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş arı görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, dostlarını da iyi seçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir