AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sarı arı görmek

Kahve falında büyük sarı arı görmek

Kahve falında büyük sarı arı görmek hanenizde bolluk olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sarı arı gördüyseniz:

  • Duygusal ya da sağlıkla ilgili konular hakkında tartışmalar söz konusu olabilir veya konular büyüyebilir.

Kahve falında büyük sarı arı görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı büyük arı görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah büyük arı görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir arı görmek rütbesinin yükseleceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çok büyük arı görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük bal arısı görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük arı görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine inanılır.

Kahve falında büyük siyah arı görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir