AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla tartışmak

Kahve falında akrabalarla tartışmak

Kahve falında akrabalarla tartışmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında akrabalarla tartışmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Kahve falında akrabasıyla tartışmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla tartışmak ailevi sorunlar yaşanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabalarla tartışmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir akrabayla tartışmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak büyük tartışmalara gireceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında eski eşle tartışmak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babayla tartışmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında annemle tartışmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir