AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıra masa görmek

Kahve falında sıra masa görmek

Kahve falında sıra masa görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, maddi güç sahibi olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıra masa gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Kahve falında sıra masa görmek sevgi göreceğine, kasasının daha çok para dolacağına alamet eder.

Kahve falında masa sıra görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıralı araba görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruk sırası görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede sıra beklemek kalbini tekrar hayata açacağına, ele geçecek haram mal ve paraya yorulur.

Kahve falında sıralı mezar görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına inanılır.

Kahve falında sıralı ağaçlar görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet eder.

Kahve falında sıraya oturmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir