AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk masa görmek

Kahve falında beyaz renk masa görmek

Kahve falında beyaz renk masa görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz renk masa gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında beyaz renk masa görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında renkli masa görmek işlerin aksamayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz masa sandalye görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çalışma masası görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, hayattan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz masa ve sandalye görmek başına uğursuzluklar geleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz masa görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir