AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa donatmak

Kahve falında masa donatmak

Kahve falında masa donatmak yolunun açılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa donatmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında masa donatmak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ev donatmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman masa görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa silmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında masa fırlatmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dağınık masa görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Kahve falında yeni masa sandalye almak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bilardo masasi görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir