AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada yemek görmek

Kahve falında masada yemek görmek

Kahve falında masada yemek görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında masada yemek gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek işlerinin düzeleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı masada yemek yemek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masada yemek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalık masada yemek yemek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalet eder.

Kahve falında masada yemek yediğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında masada yemek görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bereketin ve verimin geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir masada yemek yemek Tövbe Edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında masada yemek yemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir