AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük masa görmek

Kahve falında küçük masa görmek

Kahve falında küçük masa görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, razı geleceğine işarettir.

Kahve falında küçük masa gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Kahve falında küçük masa görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek masası hazırlamak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık masa örtüsü görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalik yemek masasi görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında masa örtüsü görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davet masası görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni masa görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ameliyat masasından kaçmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir