AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa kurmak

Kahve falında masa kurmak

Kahve falında masa kurmak çok uğraş vereceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında masa kurmak gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Kahve falında masa kurmak kişinin sıkıntılarından arınacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine tuzak kurmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında köy kurmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında televizyon kurmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde soba kurmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofralar kurmak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sofra kurmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yatak kurmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, doyasıya hasret gidereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir