AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tuzak kurmak

Kahve falında birine tuzak kurmak

Kahve falında birine tuzak kurmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet eder.

Kahve falında birine tuzak kurmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Kahve falında birine tuzak kurmak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tuzak kurduğunu görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzağa düşürüldüğünü görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında tuzağa düşürülmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında fare tuzağı görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzağa düştüğünü görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bubi tuzağı görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir