AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa başında görmek

Kahve falında masa başında görmek

Kahve falında masa başında görmek rütbenin yükseleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, para biriktirebileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, mahsullerin fazlalaşacağına rivayet eder.

Kahve falında masa başında gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Kahve falında masa başında çalışmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında masa başında birini görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Kahve falında masa başında çalıştığını görmek kazanca kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında masa başında konuşmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sevinçli haberlere alamet eder.

Kahve falında masa başı iş görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa başında oturmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında masa başında görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına alamet eder.

Kahve falında nikah masasında imza atmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir