AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa başında birini görmek

Kahve falında masa başında birini görmek

Kahve falında masa başında birini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa başında birini gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Kahve falında masa başında birini görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masa başında görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında masa başı iş görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında masa başında oturmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Kahve falında masa başında çalıştığını görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında masa başında konuşmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masa başında çalışmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalettir.

Kahve falında siyah masa örtüsü görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir