AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul satmak

Kahve falında marul satmak

Kahve falında marul satmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, para kazanmaya başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında marul satmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Kahve falında marul satmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada marul toplamak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında marul yeşillik görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında marul ekmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek tatsız durumlar yaşanacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında marul almak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil marul yıkamak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında marul kesmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, her şeyin yenileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir