AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul almak

Kahve falında marul almak

Kahve falında marul almak sıkıntıların sona ereceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul almak gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Kahve falında marul yaprakları görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında marul yeşillik görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında büyük marul görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına inanılır.

Kahve falında marul koparmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında marul istemek maddi ve manevi olarak sevineceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil marul almak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında marul görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir