AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil marul yıkamak

Kahve falında yeşil marul yıkamak

Kahve falında yeşil marul yıkamak fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil marul yıkamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya parasal kazançları yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil marul yıkamak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine işarettir.

Kahve falında marul yıkamak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil marul almak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik marul görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, adının fesada karışacağına işaret eder.

Kahve falında marul ve yeşillik görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil marul yemek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir